Nahajate se na: Izdelki galenskega ... >> Kozmetični izdelki >> Kozmetični izdelki za ...

Koledar dogodkov

 
« Marec 2018 »
PoToSrČePeSoNe
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

E-novice

Odjava

Vnesite vaš elektronski naslov in dobivali boste nasvete farmacevta, novosti in ostala obvestila v vaš elektronski nabiralnik.
Kozmetični izdelki za nego otroške kože

Hladilno mazilo
Krema za otroke
Olje za otroke
Posipalo za otroke

Brez konzervansov, barvil in dišav!

več >>

Kozmetični izdelki Galenskega laboratorija Gorenjskih lekarn za nego otroške kože podpirajo zdrav razvoj nežne in občutljive otroške kože ter pripomorejo k dobremu počutju otroka. Namenjeni so čiščenju, negi in zaščiti otroške kože od prvih dni naprej.

Izdelki ne vsebujejo konzervansov, dišav, barvil, alkohola in drugih sestavin, ki bi otroško kožo dražile, povzročale preobčutljivostne reakcije ali kakorkoli drugače škodovale naravni funkciji kože.

Kozmetične izdelke izdelujemo v Galenskem laboratoriju po preizkušenih lekarniških recepturah, ki jih posodabljamo v skladu z novimi strokovnimi dognanji.

Uporabljamo skrbno izbrane sestavine preverjene farmacevtske kakovosti. Upoštevamo stroga merila izdelave in preverjanja kakovosti, ki sledijo zahtevam farmacevtske industrije.

Za nasvet o pravilni negi otroške kože  se lahko obrnete na farmacevta v lekarni. S svojim strokovnim znanjem o lastnostih in posebnostih otroške kože vam bo znal pomagati tudi ob pojavu blažjih kožnih težav, ki ne zahtevajo posvetovanja z zdravnikom.
 

Zapri

Anketa


Iskanje