Nahajate se na: Izdelki galenskega ... >> Predstavitev galenskega ...

Koledar dogodkov

 
« Marec 2018 »
PoToSrČePeSoNe
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

E-novice

Odjava

Vnesite vaš elektronski naslov in dobivali boste nasvete farmacevta, novosti in ostala obvestila v vaš elektronski nabiralnik.
Predstavitev galenskega laboratorija

Galenski laboratorij je proizvodna enota Gorenjskih lekarn.
Po zgodovinskih zapisih obstaja že od leta 1966. Svoje sedanje prostore je laboratorij pridobil v letu 1996 v prvem nadstropju prenovljene stavbe Lekarne Kranj.

Galenski laboratorij je zgrajen in opremljen v skladu z zahtevami, ki veljajo za sodobno farmacevtsko proizvodnjo. Varnost, kakovost in učinkovitost galenskih izdelkov zagotavljamo z doslednim upoštevanjem farmakopejskih predpisov, veljavne zakonodaje in načel dobre proizvodne prakse glede osebja, prostorov, opreme in dokumentacije.
Pomembno vlogo pri zagotavljanju kakovosti galenskih izdelkov ima tudi Kontrolno analizni laboratorij Gorenjskih lekarn.

Pri načrtovanju novih izdelkov upoštevamo najnovejše strokovne zahteve in dognanja, v veliko pomoč pa so tudi znanja in izkušnje, pridobljene v dolgoletni tradiciji proizvodnje galenskih izdelkov.

Galenski laboratorij Gorenjskih lekarn izdeluje več kot 200 različnih izdelkov.

Prevladujejo zdravila rastlinskega izvora, kot so sirupi z rastlinskimi izvlečki, zdravilni čaji, zeliščne kapljice. Izdelujemo tudi mazila in kreme, peroralne praške, trde kapsule, svečke, vaginalne globule ...
Večina galenskih izdelkov je namenjenih samozdravljenju.

Poleg galenskih izdelkov izdelujemo tudi kozmetične izdelke za nego obraza in telesa. Med temi izdelki namenjamo posebno pozornost izdelkom za nego otroške kože.

Izdelek Galenskega laboratorija je tudi prehransko dopolnilo Hidrasal.


Iz medijev:


Anketa


Iskanje