Nahajate se na: Lekarne >> Lekarniške enote

Koledar dogodkov

 
« Marec 2018 »
PoToSrČePeSoNe
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

E-novice

Odjava

Vnesite vaš elektronski naslov in dobivali boste nasvete farmacevta, novosti in ostala obvestila v vaš elektronski nabiralnik.
Lekarniške enote

 

 

Gorenjske lekarne so javni lekarniški zavod, ki s svojimi 22 enotami opravlja lekarniške storitve po vsej Gorenjski od Kranjske Gore do Žirov.

Kaj lahko dobite v lekarnah našega zavoda?

Vsakdo ve, da gre v lekarno po zdravilo z receptom, ki mu ga je predpisal zdravnik.
V lekarni pa vam znajo pomagati tudi takrat, ko še ne potrebujete zdravniškega recepta, pa tudi takrat, ko ga sploh ne potrebujete.

Ljudje se pogosto znajdemo v zdravstvenih težavah, ki so blažje narave. Prepričani smo, da jih bomo zmogli premagati sami in da ne potrebujemo obiska pri zdravniku. To pomeni, da se odločamo za samozdravljenje. V lekarnah so zaposleni strokovnjaki z visokošolsko izobrazbo, ki imajo veliko znanja o zdravilih in o zdravju nasploh. Oni vam lahko pomagajo, da bo vaše samozdravljenje potekalo bolj uspešno, bolj zanesljivo, da pa kljub temu ne boste spregledali kakega drobnega, a pomembnega znaka, ki vas opozarja, da je potreben obisk pri zdravniku. Zato je zelo pomembno vedeti, da v lekarni poleg zdravila lahko dobite tudi nasvet. V nekaterih primerih pa je potreben samo nasvet in zdravila sploh ne potrebujete. Tudi to vam bodo včasih svetovali naši strokovnjaki. V večini naših lekarn so na voljo tudi homeopatska zdravila.

V vseh enotah Gorenjskih lekarn smo uredili tudi drogerijske oddelke. V našem prodajnem programu imamo med drugim vrhunsko negovalno kozmetiko, sredstva za osebno higieno, varovalne pripravke za sončenje, izdelke za nego dojenčka, hrano za dojenčke in številne drobne pripomočke, ki jih potrebujete, ko dobite novega družinskega člana. Svetovati vam znamo pri izbiri sredstev in pripomočkov za ohranjanje zdravja ali samo za izboljšanje vašega počutja.

Lekarne javnega zavoda Gorenjskih lekarn opravljajo, v skladu s pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije, tudi dežurno službo. V Lekarni Kranj opravljamo stalno dežurstvo, v Lekarni Jesenice in Lekarni Škofja Loka, pa le dežurstvo ob nedeljah in praznikih od 9. do 17. ure. V lekarni Zlatorog Bled je organizirana dežurna služba v soboto od 13. do 18. ure.


Anketa


Iskanje