Novice

Otvoritev prenovljene Lekarna Gorenja vas

20. 05. 2019

Vabimo vas na otvoritev Lekarne Gorenja vas, ki bo v četrtek, 23. maja 2019, ob 12. uri. Lekarna se je iz obstoječe lokacije preselila v novo zgrajen prizidek v pritličju zdravstvenega doma, s čimer je enostavno dostopna vsem prebivalcem. Lahko se pohvali z novo opremo. Za shranjevanje zdravil skrbi celo robotizirano skladišče. Želimo si, da boste našo lekarno z veseljem obiskovali.

Podaljšan poslovni čas Lekarniške podružnice Žirovnica

11. 04. 2019

Obveščamo vas, da bomo s 15. 4. 2019 podaljšali poslovni čas Lekarniški podružnici Žirovnica. Po novem bo odprta od ponedeljka do petka med 7.00 in 19.30. S tem bomo prilagodili odpiralni čas lekarne delu ambulant.

Obvestilo za kupce v Spletni lekarni

01. 04. 2019

Svoje stranke obveščamo, da smo s strani družbe GLS, ki skrbi za dostavo našega blaga, dobili naslednje obvestilo:

»S 1.4.2019 bo GLS-jev partner PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.«

V kolikor se želite izogniti dodatnim stroškom vročanja, strankam svetujemo, da za prevzemno-oddajno točko ne izbirajo mest Petrola, ampak drugo točko, ki takšnih stroškov ne zaračunava (3DvaTrafika, BIG Bang, OMV, Kiosk delo prodaja in drugi) oz. da v kolikor vas v dopoldanskem času ni doma - dogovorijo z GLS dostavo na drug naslov ali službo.

Kam z odpadnimi zdravili

27. 06. 2017

Ne veste kako rokovati z odpadnimi zdravili?
Naj vam bo v pomoč letak, ki ga je pripravila Lekarniška zbornica Slovenije.

 

Mesečni nasveti Gorenjskih lekarn

Za prejemanje aktualnih vsebin v obliki nasvetov, novic in obvestil o dogodkih, se lahko naročite na naše e-novice.